Samarbejdspartnere

Center for Vitaliserende Samtaler


Vitalisering handler om at skabe mening og retningsgivende samtaler/refleksioner, der skaber bevægelse og forståelse for individet og fællesskabet.

Samarbejdspartnere:


Jan Tønnesvang

Head of Department

Professor

Integrative Psychology


Mette Marie Hansen

Cand. Psych.

Videnskabelig assistent ved forskningenheden for Integrativ Vitaliseringspsykologi ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet

Privatpraktiserende psykolog og indehaver af psykologisk-ilt.dkBo Henriksen Cheftræner AC -Horsens

En mester i at leve livet og i at tro på fællesskabet


”Hvad er det du vil? Og kan vi sammen komme derhen?”

 

Bo Henriksen har haft en lang karriere i dansk og international fodbold, hvor han har i de sidste mange år arbejdet som træner i superligaen.

Bo er en magiker med mennesker og med en dyb respekt for at passe på individet og samtidig forpligte dem i fællesskabet. Hvordan får man mest muligt ud af de ressourcer man har og hvordan tager man lederskab for sit hold?

Bo er sig selv med hud og hård – han tør være i nuet og han tør også reflektere over hvad der sker, når man som menneske regerer ud fra følelser – ”det handler jo om at leve og nogle gange laver man ting der ikke er ok, og så er det det vi snakker om, det er ikke farligt og det skal vi være bedre til”

Bo kommer ikke med et PowerPoint eller med ”fine” plancher og teorier, han kommer med et direkte og hjerteligt foredrage om hvad der betyder noget! ”Hvad er det du vil? Og kan vi sammen komme herhen?”

”Vi kan ikke redde hele verden, men vi kan starte med at være ordentlige over for hinanden og sende det ud til andre som vi selv vil modtage”

 I fodboldverdenen tænker 99% at straf og konsekvens er løsningen når dit mandskab ikke præsterer – det er jo vanvittigt, der er ingen i hele verden der er blevet bedre af straf!

Foredraget handler om at få mennesker til at stråle i fællesskabet og være stolte af deres kompetencer og evner – “Vi har ikke råd til, at vi ikke tager hinanden seriøst og vi bliver nød til at tage os selv så alvorligt, så vi træffer de rigtig valg i vores eget liv. Når man har sagt ja til et medlemskab af et fællesskab forpligter vi hinanden på at tage os selv og hinanden seriøst og give det vi kan til fællesskabet”

 

Foredraget henvender sig til alle der arbejder med mennesker og som vil have redskaber til at ture lede og blive ledt – ”tag ansvar og udfyld din rolle i livet og i de fællesskaber du deltager i”.

Bo vil komme ind på disse emner:

  • Visioner for vores fællesskab – hvem går forrest?
  • Motivation og trivsel er en forudsætning for udvikling
  • At ture lede med hjertet
  • Lad os nu snakke sammen – også når det er svært
  • Hvordan skaber vi bedre sammenhæng mellem liv og arbejdsliv
  • Livet skal leves! - også når vi ikke lykkedes!
  • Hvorfor virker straf ikke i min verden?
  • Hvad gør vi når vi skal træffe de svære valg?
  • Ja jeg laver fejl og det er ok

 

Ring eller skriv hvis i ønsker at høre mere om et foredrag med Bo Henriksen og Center for vitaliserende samtaler – så det passer lige præcis til jeres ønsker 😊
Center for Vitaliserende Samtaler

cfvs.dk@cfvs.dk · Tlf. 26 820820